Server Hosting

hosting 13425 640Server Hosting fra IT-Support Hillerød sikrer at I altid har de rette ressourcer til de programmer i har brug for. I skal ikke spekulere på hverken hardware, software eller drift af jeres servere og programmer. IT-Support Hillerød sørger for al drift, server hosting og support.

Adgang til alle jeres programmer

I får adgang til Outlook, Office pakken, økonomisystem, tegneprogrammer eller andet 3. parts program i én samlet løsning. I vælger selv, hvilke programmer I ønsker skal indgå i løsningen.

Adgang fra alle jeres enheder

Løsningen kan tilgås fra en bærbar, stationær, tablet eller mobil, om I kører Mac, PC eller Linux, vil I altid se jeres eget skrivebord, I vil ligeledes se de samme e-mails ligegyldig, hvilken enhed I bruger.

Hosting med indbygget sikkerhed

Løsningen er sikret mod virus og spam, og IT-Support Hillerød sørger ligeledes for daglig backup. Serverne hostes i IT-Support Hillerød’s professionelle datacenter med redundante servere, redundant storage, Multi-carrier fiber forbindelser, og UPS.

I Betaler kun for jeres forbrug

Prisen varierer med antallet af servere, RAM, diskplads samt med hvilket software, i har valgt. Der er mulighed for løbende at, ændre antallet af servere, RAM, diskplads og licenser.