Hyper-V server

hyber vIT-Support Hillerød tilbyder Hostede Virtuelle Servere baseret på Microsoft Hyper-V Server. Et hypervisor-baseret virtualiseringsprodukt, der giver virksomheder mulighed for at konsolidere arbejdsbyrderne på én enkelt fysisk server. Microsoft Hyper-V Serveren er en stand-alone løsning, der giver en pålidelig og optimeret virtuel løsning. Dette gør det muligt for virksomheder at udnytte serverpladsen endnu bedre og samtidig give en markant reducering af omkostningerne.
Da Hyper-V Server er et dedikeret standalone produkt, der kun indeholder Windows Hypervisor, Windows Server drivere og diverse virtualiseringskomponenter, giver det et lille footprint og et minimalt overhead. Serveren kan kobles sammen med virksomhedens eksisterende IT miljø, patching, provisionering, ledelse, supportværktøjer, processer og kompetencer.

IT drift baseret på Virtuelle Hyper-V servere

Lad IT-Support Hillerød drifte jeres IT i vores virtuelle Hyper-V miljø, kombiner ydelsen med en fleksibel serviceaftale. Det sikrer din virksomhed at jeres IT altid er omstillingsparat i forhold til jeres virksomheds udvikling. I betaler aldrig for mere end I bruger, og har altid adgang til viden og support – uden ekstraregning! I er samtidig sikret det bedst tænkelige IT miljø med garanteret 99,5 % oppetid og hurtige svartider.

Fordele ved Hyper-V Server

- Muliggør konsolidering af arbejdsbyrden
- Giver en forenklet virtualiseringsløsning
- Fungerer med allerede eksisterende IT-infrastrukturer
- Udnytter de eksisterende processer