IT Service Erhverv kan være jeres eksterne IT afdeling

Tegn en IT serviceaftale med IT Service Erhverv og brug os som din eksterne IT afdeling. På den måde kan I koncentrere jer om det, I er bedst til. IT Service Erhverv er jeres garanti for en stabil IT installation. Vi sikrer at jeres IT efterlever gældende IT sikkerhedsstandarder og kan give jer løbende rådgivning om nye muligheder med IT og kommer med forslag til forbedringer.
Så kan I sove roligt
Med IT Service Erhverv som jeres eksterne IT afdeling, kan i være sikre på, at der er styr på jeres servere, netværk, backup og antivirus. I har ligeledes altid nogen af ringe til, når I brug for hjælp til jeres IT.

Tag os med på råd

Vi kan sørge for, at I løbende er orienteret om nye produkter og teknologier, som I med fordel kan benytte i jeres virksomhed. Tag os med på råd, hver gang I overvejer at indføre nye teknologier eller nye systemer – også selvom det ikke er IT Service Erhverv, der skal levere ordren.

Fast IT konsulent

I får tildelt en fast IT konsulent, der bliver hovedansvarlig for al IT arbejde i jeres virksomhed. Det sikrer bedst muligt nærvær og kendskab til jeres forretning. Samtidig sikrer vi at vores support medarbejdere er bekendt med jeres installation, og kan tage over, hvis jeres primære konsulent er forhindret.

Tilpassede IT serviceaftaler

En IT serviceaftale med IT Service Erhverv vil være tilpasset jeres ønsker, behov og fremtidsplaner. Lad os tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå en stabil IT platform.