IT support

IT Service Erhverv tilbyder pålidelig og professionel IT service og IT support. IT Service Erhverv arbejder i dag som ekstern IT afdeling for en lang række virksomheder. Med IT Service Erhverv som IT partner får I en stabil IT platform, så kan I holde fokus på jeres kerneforretning.

Lang erfaring og bred viden
IT Service Erhverv kan stå for arbejdsstationer, servere, netværk, sikkerhed, overvågning, backup samt løbende rådgivning og sparring. En aftale med IT Service Erhverv sikrer, at I altid har det rigtige match af lokalt udstyr – hosting og cloud baserede ydelser.

Overvågning og proaktiv support
Alle vitale dele af jeres IT kan overvåges fra IT Service Erhverv's kontorer, fejl og uregelmæssigheder på servere og netværk kan løses inden I opdager dem, og med en kvalitet, der sikrer, at de ikke opstår igen.

Fjernsupport og onsite support
Support og fejlretninger foretages typisk via fjernsupport fra IT Service Erhverv’s kontor. Det sikrer en billig og hurtigere løsning af problemerne for alle parter. Er der behov for onsite support, kommer en IT Service Erhverv konsulent på jeres adresse hurtigst muligt. Vi kan også være hos jer på en fast ugentlig eller månedlig dag.

Priser
Vi tilbyder serviceaftale til faste lave priser eller Adhoc aftaler, hvor I betaler efter forbrug. I kan også med fordel benytte vores klippekort og få ekstra rabat på timeprisen.

Lad os lave en aftale
En aftale kan sammensættes på forskellige måder og omfatter ikke nødvendigvis hele installationen. I nogle tilfælde er det en fordel kun at outsource serverrummet og lave en separat aftale på arbejdsstationerne. Mulighederne er uanede og vil altid være tilpasset jeres budgetter, ønsker, behov og fremtidsplaner. Lad os lave en aftale.