Supportaftale

support500Tilgængeligheden og driften af virksomhedens it-ressourcer er blevet stadig mere vigtig. Det er nødvendigt at kunne trække på den rigtige kompetence i kritiske situationer, såsom systemnedbrud eller systemfejl.

En løsning på denne situation kan være et samarbejde med ressourcer, som står til rådighed, når der er behov for det. Vores Systemkonsulenter har mange års erfaring med support- og vagtordninger til såvel større som mindre virksomheder og institutioner.

Det får du: Telefonsupport inden for normal arbejdstid.
2 timers online systemservice via fjernopkobling, udført af en IT-Support Hillerød Systemkonsulent.

IT-Support Hillerød tilbyder supportaftale ugens 7 dage. Denne aftale giver din virksomhed mulighed for at trække på IT-Support Hillerød´s eksperter alle hverdage, mandag til torsdag kl. 9.00-16.30, fredag kl. 9.00-16.00, lørdag & søndag efter aftale.

Supportaftalen indebærer, at IT-Support Hillerød tilbyder telefonsupport. Med en Supportaftale hverdag får du telefonsupport af enIT-Support Hillerød Supporter.
Få en Supportaftale hverdag.
Der kræves ingen særlige forudsætninger for at tegne en Supportaftale hverdag, men vi anbefaler at få lavet et servicetjek af jeres it-installation.