Dedikeret Server

Udfordringen med IT, det gælder bade i små og store virksomheder er, at det kræver investeringer og specielle kompetencer at opsætte og vedligeholde et professionelt IT-miljø. Der er også væsentlige omkostninger forbundet med at holde sig opdateret med viden, for at kunne vedligeholde samt sikre tilstrækkelig sikkerhed af serveren. Lad IT-Support Hillerød tage læsset, så kan i fokusere på jeres forretning.

Pålidelig IT drift

Det langt mere overskueligt og sikkert at lade IT-Support Hillerød stå for IT driften. Hos IT Service Erhverv er medarbejdernes primære arbejdsfunktion, at sikre driften af din server er optimal. Det vil blandt andet sige, at serveren er opdateret med de nyeste versioner af software og sikkerhedsopdateringer. Der bliver ligeledes sørget for forsvarlig backup af dit system.

Opsætning & Drift

IT-Support Hillerød klarer ligeledes opsætning og drift af allerede eksisterende programmer som fx. regnskabssystemer. IT-Support Hillerød giver din virksomhed en komplet IT løsning baseret på dedikerede servere, hvor du er garanteret at de rette ressourcer er til stede.